​"Photography is an art
of observation. ​It has little to do with the things you see and everything to do with the way you see them."

- Elliot Erwitt

Hi! Mijn naam is Kristel. Een creatieveling uit de 90’s, afgestudeerd als grafisch vormgever. In 2012 kocht ik mijn allereerste camera, en fotografeerde ik veel in de natuur. Een paar jaar later ruilde ik deze eindelijk om voor mijn eerste spiegelreflex. Toen begon ik steeds meer interesse te tonen in het fotograferen van mensen, en waren mijn vriendinnen vaak mijn modellen. Sinds 2017 fotografeer ik ook bruiloften, loveshoots, ondernemers en nog steeds portretten.

Ik word erg geinspireerd door de wilde natuur & bergen, kunst, bloemen & planten, en speel graag met natuurlijk licht. Zo leg ik jou / jullie zo puur mogelijk vast, en breng ik graag de schoonheid in jou / jullie naar boven. 

Thank you!
We'll be in touch soon.

Verder ben ik een enthousiaste dromer, houd ik ontzettend veel van lekker eten, heb ik een enorme reislust, word ik blij van een mooi interieur, post krijgen, en kan ik erg genieten van al het moois in deze natuur (vooral in de lente en de zomer). Naast fotografe ben ik ook illustrator/designer, drink ik de hele dag thee, en ben gek op muziek uit de jaren '80 en '90. 

En verder?

Achter elk gezicht zit een verhaal, ogen spreken. 
Dat wil ik graag vastleggen. Ik ben gek op mooie beelden, kunst, boeken en verhalen, en door middel van de beelden die ik maak, kan ik een verhaal vertellen. Jouw verhaal als persoon, ondernemer, of jullie verhaal samen.

Hi there!

FOLLOW ALONG @AUTHENTICWILDSTORIES